Klan Herman

Velkommen til Klan Hermans hjemmeside!

#Citybilen lukket :D
her ved 7-tiden var der en der fil lyst til at skrive 'hehe' i #Citybilen. Så fik 60 andre osse lyst, og så sagde det bip bop og så var kanalen lukket og Q gået hjem. Da kanalen nu er lukket på quakenet kan i finde os i #HERMAN fremover. Nu må vi lige se hvad der sker. En IRCop udtaler at lukningen skyldtes:
ignoring an IRCop
the stupid amounts of spam, the lame channel attitude, and the abuse of Q
#Citybilen Cannot join channel (Acces denied on this server)
xplayn.com er åbnet
SoA har nu åbnet for deres skumle site der har været undervejs ret længe. Det er lækkert lækkert med masser af nyheder og fora og artikler og interviews og sager, og som prikken over i\'et kan man uploade et ikon der bliver vist ved alle ens postings. Oven i hatten åbner de snart en ladder i stil med cb. Skynd dig ind og opret en bruger. (min. 17 år!)
www.xplayn.com (næsten lisså god som vores hjemmeside)
: (
Apoc, Guld og Razor er smuttet due to internal matters. honk båt tud.
lækre interviews med os
Se, Shoodz fra Jazzklanen har interviewet nogle stykker herfra. Mere præcist drejer det sig om razor, neger og undertegnede. Det er smart at poste et lille uddrag når man linker til et interview, men det kan jeg ikke finde ud af. Se evt. her i stedet for:Art Of ShoodZ. Alle tiders.
DQL -> DOGL
Mange af jer kender nok DQL - Danish Quake League. For længe siden annoncerede de at de ville udvide til andre spil også, bl.a. cs. Det har de nu gjort, og www.dogl.dk er netop kommet op igår, det ser alt sammen godt ud. Ingen lamme klaner plz. Masser af lækre klaner der ikke går i opløsning med det samme plz.
Vote for arnold plz
www.newz.dk, der iøvrigt er en fremragende side, har de en vote om hvem der er den bedste skurk i en film nogensinde. Det er selvfølgelig arnold i terminator 1, hvilket ikke kan diskuteres. Nogle folk er dog i vankundighedens tåger kommet til at stemme på den forkerte. Dette må ændres. Det er din pligt at gå ind og stemme på arnold. Go now.
Der skrives historie
Vi tabte vores første kamp på cb. Og den næste. Og den næste. Og den næste. Og sådan blev det ved ret længe indtil vi begyndte at vinde et par kampe i ny og næ. Vi har altid haft flere tabte end vunde kamp på cb - indtil i dag! Her til aften nåede vi nemlig op på win/loss ratio på 1 efter 91 vundne og 91 tabte (og 3 uafgjorte) kampe. Det er første gang i godt 1½ år, så lidt specielt er det jo. I øvrigt ligger vi på en fabelagtig 11. plads, der snart bliver til en 1. plads, hvis soa lige ville flytte sig.
Opdatering af cw-siden er på vej på sin egen langsomme måde.
Så er det officielt
De fleste kender nok The CLQ, der fører statistik over alle spillere i hele verden i mange spil - derunder halflife. Går man ind og kigger på DoD-stats vil man se at verdens bedste spiller hedder [HERMAN]Fjahgo. Det betyder vi har verdens bedste dod-spiller, og vil owne alt og alle til cpl. Vi søger stadig nogen der vil sponsere flybilletterne, så hold jer ikke tilbage. Se forresten her: http://www.theclq.com/asp/ranks.asp?gt=1893&per=214&ofs=-10&pid=36413586.
PS: Det forlyder at en fed kvindelig bobslædekører fra venezuela er styrtet til OL, og at det så sjovt ud.
nettrip 2002 (part 1)
Mens vi husker det; der er nettrip igen om lidt. Vi har efterhånden været med et par gange, og det har været sjovt hver gang. Det kan kun anbefales at du dukker op i munkebo engang i maj og benytter lejligheden til at komme 4 dage i svømmehallen for kun 300 kroner eller hvor meget det nu koster. Udover en lækker svømmehal har de osse nogle konkurrencer i diverse computerspil med absurd enorme præmier og et flot lysshow og musik til dem der vil danse med hinanden.
mere day of defeat
Endnu en gang nogle nyheder om day of defeat; Vi har fået spillet vores første kamp, en pcw mod GoW, der desværre endte med et meeeeget knebent nederlag. Det er den sidste kamp vi nogensinde taber, for vi skal øve os til cpl! Jep, du læste rigtigt. Til den store vilde cpl turnering til sommer er DoD en af de spil der skal konkurreres i. Der er 25000 dollars i præmier, så det er besværet værd at tage derover og vinde det skidt. Kig evt på www.thecpl.com, der står mere om det.
dod @ cb
En kort notits for at fortælle at vi igen har tilmeldt os den danske dod ladder på cb (som vi i sin tid var ophavsmændene bag oprettelsen af :D). Det er dog ikke ment som noget voldsomt seriøst (som cs jo absolut er), men bare fordi dod faktisk er ganske underholdende at spille. Endnu engang opfordres der herfra til at du downloader den nyligt udkomne beta 2.0 og raser ind i #dayofdefeat.dk
chart.dk